- خانم مدیر ، پس از اون مصاحبه ای که با گروه نویسندگی آگوست گر کردیم که امیدوارم موفق باشند. حالا امکانش هست خودتون یکم درباره روش صحیح طبخ غذا بگید. چجوری اون رو لذیذ کنیم؟ هر چی نباشه شما پیشکسوت این حرفه اید

 

- آه خب اول از همه دیگه هیچ وقت نگو پیشکسوت وگرنه اخراجت میکنم و مدیرت رومه رو از تو میگیرم. دوم ، لذیذ شدن غذا به نظرم به طعم وحسی است که باید به زیر دندون بره. الان من بنویسم باران آمد» چیزی نیست که حسی رو منتقل بده اما اگر بنویسم باران مشک بوی ارام آرام از روی شیروانی های رنگارنگ لیز می خورد و تن خود را به دست زمین می سپارد» انگار دقیقا همون جا هستیم خب حالا خودتون فکر کنید. کدوم یکی حسی رو بهتون منتقل میکنه.

 

- یعنی منظور شما این هست که بیایم و یک موضوع کوتاه رو کش بدیم؟

 

- نهه . من با چه اعتماد به نفسی تو رو استخدام کردم. باید تشبیه ها و توصیف وضعیت خوبی رو به مواد اضافه کنیم. کش دادن فرق میکنه مثلا باران از روی ابر ها گذشت بعد به شیروانی ها رسید بعد از ناودان ها گذشت و به زمین رسید.» این بیشتر کش دادنه چون تو داری کارش رو توضیح میدی اما اگر به همین توضیح توصیف ها رو اضافه کنی یک متنی میشه که احساسی که آشپز واقعا می خواد رو منتقل میکنه و این احساس مشتری رو غرق در خودش میکنه. انگار که واقعا توی اونجاست.

 

- رستوران شما پر از غذا های جدید و متفاوت هست. این دستور پخت ها چجوری به وجود می آیند؟

 

- نظر لطفته . البته باید هم از محل کار خودت تعریف بکنی. به نظر من خوب دیدن اولین قدم برای اومدن دستور پخت های متفاوت و جذابه. اگر دیدمون رو متفاوت کنیم هر اتفاق در اطرافمون برای خودش یک داستانه. آهان الان بزار یک مثال بزنم. یک چند وقتی موج افتاده بود که مومو زنگ میزنه و اینا. حالا بیاید این اتفاق رو به چشم داستان ببینیم و دیدمون رو از یک ادم منفور به یک انسانی که مجبوره تغییر بدیم. این از قدم اول. بعد از اون بیاید دربارش فکرکنید و برای خودتون خیال بافی کنید. شاید اون یک چهره زیبا داشته اما نیرو های شیطانی به دلیل قدرت و زیبای وصف ناپذیر اون چهره اش رو به این شکل کردند تا از او برای جمع کردن نیروهای شیطانی تر نجات بدن. شاید هم یک ذهن مریض پشت اون نقاب عجیب نشسته و منتظر جلب توجهه. شاید هم یک عروسک ساز ماهر برای یکی از نمایش های ترسناکش اون رو ساخته اما یکی از ارواح شیطانی درون اون نفوذ کرده و با اون همه رو اذیت میکنه نههه این واقعا وحشتناکه. حالا به هر حال این روش دیدن برای ساختن داستان های جدید خیلی موثره

 

- همه می تونن آشپز بشن؟

 

- بله بله چرا که نه ولی بازم میگم باید حتما دید های متفاوتی داشته باشند. بتونن هر موقعیت ، هر اتفاق و یا هر وضعیتی رو از دیدگاه های متفاوت مورد بررسی قرار بدن. آشپز که شاخ و دم نداره شاید کسی که حتی فکرش رو هم نکنه آشپز بشه اما کافیه که به ذهنش اجازه بده ازاد باشه. اما آشپز شدن یک بعد دیگه داره. اینکه بدونی هر چیز رو کجا باید اضافه بکنی . شاید یک نفر ذهن خیلی خلاقی داشته باشه اما ندونه چی رو باید کی اضافه بکنه. ما برای این هم راه حل داریم. غذا بیشتر بخورید. نه هر غذایی ، غذای رستوران ما. شما مزه های جدید تری رو احساس میکنید. و این باعث میشه شما راحتر بتونید تشخیص بدید باید چی رو کی اضافه بکنید

- ممنون از وقتی که در اختیار ما قرار داید

 

- خواهش میکنم . فقط خودتم یک خلاقیتی به خرج بده درست بنویس بعد چاپ بکن. نیا همین جوری حرف رو بزار وسط رومه . فروش رومه مون خیلی افت داشته. تور.خدا توی مصاحبه هات با بقیه هم دقت کن.

چگونه نمکدان متحرک باشیم ( به خیال بافی دچار شوید)

چگونه غذایمان را لذیذ کنیم ( به همراه مدیریت)

احساسی باشیم + مواد لازم یک گروه نویسنده ناشناس

رو ,یک ,های ,اون ,  ,هم , باران ,های جدید ,رو از ,رو به ,هر اتفاق

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

گروه بازرگانی و مهندسی آلوفکس ویدئو پروژکتور اپسون روشا مجد تارنمای آموزش زبان آی آر لینگو بلاگی برای فایل ها انیمه تایم دانلود کنید و لذت ببرید شهادت دینی بچه های سایبری